Thursday, December 29, 2011

WISHLIST FNAC - O el que és el mateix: Anem a buscar la sort! ;D

I sí! Estareu flipant amb el títol de l'entrada però es que ahir llegia al blog de la Hachi una wishlist que hi tenia feta (pels que no n'hagueu vist cap és simplement una carta als Reis però en la que s'especifiquen molt els regals i els linkes... per veure si algun lector s'ho vol currar i regalar-t'ho... jijiji! O normalment per recomanar com a compres als altres...).

Total! Que la Wishlist era de nivell nivell... Arribant gairebé als 2000 euros i mentres flipava em vaig adonar que era per un sorteig que realitza l'FNAC! ;D De manera que pensant amb la Laurichi (persona que ha guanyat diversos concursos i sortejos) i de qui podríeu dir lo típic de "Quina potra que té!!!", pos nor! Us diré que és el clar exemple del qui s'ho curra després la sort li ve de cara.... i es que la busca! Per tant i per un cop he decidit que ja que la probabilitat que em toqui és infinitament més elevada que la de la Loteria... provarem! ;D

Apart puc enllaçar a continguts que ja us he recomanat al blog, i que ara per Reis és un molt bon moment per regalar! Per exemple: Les Pel·lícules Imprescindibles que ja us confesso que jo he utilitzat com a regal bastantes vegades ("Eternal Sunshine of theSpotless Mind" i "Mr.Nobody" estan picades en vegades que les he comprat/regalat). Pel que som-hi:


- CINEMA:
      - ETERNAL SUNSHINE OF THE SPOTLESS MIND (OLVIDATE DE MI)  -  7.95 euros.
      - MR. NOBODY (LAS VIDAS POSIBLES DE MR.NOBODY)  -  18.99 euros.
      - THE LORD OF THE RINGS  -  35.99 euros.

- MÚSICA (aquí poso CD's que tota col·lecció ha de tenir)
      - DISCOGRAFIA THE BEATLES  -  179.99 euros.
      - WHAT'S THE STORY MORNING GLORY? (OASIS)  -  11.99 euros.
      - LAMPARETES (ANTÒNIA FONT)  -  14.99 euros.
      - STARS - THE BEST OF THE CRANBERRIES  -  7.99 euros.

- TECNOLOGIA:
      - IMPORTANT: Per fer còpies de seguretat de les vostres dades!!!
                  - IOMEGA PRESTIGE 1TB. - 99.90 euros.
      - ALTAVEUS LOGITECH 5.1 Z506 (jo els tinc i són un luju).  -  79.90 euros.

La resta de components informàtics ja sabeu que els prefereixo comprar per peces i l'FNAC no és el lloc indicat per això... ;)

Pos ale! Òbviament podria ser moooooolt llarga però entre els descatalogats i tal no acabariem mai... Espero que us serveixi per tenir algunes idees més per alguns regals que mai saps què fer... i jo ja he anat a buscar la sort! ;D


No comments: