Monday, November 24, 2008

Sèries Recomanades - Heroes

Bueee tot i que estic preparant la continuació de la entrada sobre el p2p amb el Utorrent, volia fer una mini-entrada sobre HEROIS.La raó d'aquesta entrada és perquè fa pocs dies estava mirant l'últim capítol que ha emès la NBC a EEUU, el nº9 ("It's Coming") corresponent a la tercera temporada i em vaig quedar impressionadíssim perquè és Brutal!!!. Des del capítol nº7 que es pot dir que la sèrie torna a recuperar el nivell dels capítols de la primera temporada que va deixar a tothom enganxadíssim... I sí, ok ok, en sóc un gran fan! ;)

Pel que us poso una mica en situació: Suposo que gairebé tots heu pogut veure la primera temporada d'Herois (sinó teniu els dvd's a l'FNAC o com també sabeu a l'emule, torrent,... els dvd's o els vídeos ripejats) on els personatges es començaven a adonar que tenien una habilitat especial i a partir de diverses connexions entre personatges descobreixen que existeix un pla per destruir Nova York que han d'aturar.

La temporada va aconseguir un èxit brutal i va acabar deixant alguns detalls que donaven molt de peu a una segona temporada: El dolent (Sylar) podia no estar mort i hi havia tot el "lio" de la companyia...

La 2ª temporada doncs tenia molta expectació i com sabem que sempre passa, lo primer que es rep són crítiques perquè és difícil sempre mantenir el ritme... Principalment perquè la primera temporada tenia 23 episodis (que són molts pel que estem acostumats) i et creaven la herois-dependència a partir del 15-16... Total! Que s'ha de reconèixer que la 2ª temporada comença massa lenta i amb alguns dels personatges principals amb poca presència: Peter Pretelli sense memòria, la Claire amb masses "lios" estudiantils,... I a més a més se li va sumar la vaga de guionistes que va tallar la temporada de manera que només es van poder realitzar 11 capítols en els que s'havia d'aturar a la companyia i a un nou "dolent" perquè no propaguin una epidèmia a escala mundial...

La 3ª temporada doncs, ho tenia molt difícil: Recuperar personatges emblemàtics i aportar ritme, i ho estan aconseguint! El títol de la temporada és "VILLAINS" pel que ja us podeu imaginar que en aquesta temporada comencen a aparèixer personatges més foscos utilitzant els seus poders...Doncs bé, el fet es que en els primers 6 capítols el ritme és trepidant, ens presenten a bastants nous personatges, es poleixen alguns també de la 2ª que sigui per la vaga, el ritme,... no van funcionar i comencen a "mullar-se" de manera que alguns s'agrupen en el que podria semblar una nova companyia, altres volen destruir a la inicial, d'altres no saps ben bé que pretenen i la història comença a donar uns girs potents: El Sylar potser no es tan dolent i la família Pretelli pot ser més amplia del que semblava...

Tot i així es pot tenir la sensació de que passen moltes coses però no hi ha un fil conductor i tot és molt dispers... però això s'acaba amb el GENIAL capítol 8, que inesperadament comença a tancar moltes històries amb un flash-back d'un any i unint-les al que passava a la primera temporada amb una coherència i simplicitat que fa quadrar cap a on va la temporada... I això ens porta al capítol nº9: It's Coming. Absolutament brutal! Perquè per fi els herois es comencen a aliar entre ells i acabarem el capítol veient dos bàndols (i no sabeu el que em costa no dir qui hi ha a cada costat i el que pretenen) perquè ho heu de veure! (Ho haveu vist!!!) ;P

Com que suposo que ja teniu ganes de tornar-vos a enganxar us deixo alguns detallets:

- Si us voleu descarregar els capítols en versió original sense subtítols els teniu a l'emule buscant Heroes 3x tvu.org.ru (o 1x, 2x, depenent de la temporada que vulgueu). Si els voleu amb subtítols amb la recerca de l'emule en trobareu moltíssims.

- Per si voleu subtítols per algun capítol en concret els podeu baixar d'aquesta web: Subtítols.

- A la mateixa web també podeu trobar els còmics d'Herois (com veieu en la 2ª imatge) en pdf que ajuden a saber més detalls sobre la història com perquè alguns protagonistes ja es coneixen, que va passar amb tal heroi,... CòmicsI ja per acabar una única pista més amb aquesta gran foto de final... i es que els bàndols ja tenen un objectiu: Save the Cheerleader, Save the World! ;)

3 comments:

Q. said...

Ei, sóc la única fan d'Herois o què? et veig una mica sol en aquest tema... eq q no es pot anar tan avançat home! que no t'atrapeeeeemmm!. doncs res, q gràcies per les pistes q dones, a veure si m'hi enganxo abans no la tornin a posar a tv3. Q.

Reinald said...

Eeeeiii!! Ta bé aquest blog, la veritat és que estic aprenent moltes coses... Però ja que al mail inaugural em citaves, aprofito per dir-te que és sèries "recomanades", no "recomenades" ;). Per cert, per quan un post sobre la MILLOR sèrie del món, que és Lost???

Guybrush Threepwood said...

Eiiis! Ja sabia jo que alguna cosa trobaries... =P Okeyo ara ho canvio!!! Sobre LOST pos encara no la he vist mai però ets la tercera persona que em "matxaca" recomenant-la pel que aquesta mateixa setmana la començo que ja la tinc tota baixada!!! ;)