Monday, November 1, 2010

LIPDUB PER LA INDEPENDÈNCIA!!! Per una CATALUNYA LLIURE! ;)

Eissss! Sí sí, aquesta entrada surt totalment de la dinàmica del blog però hi ha vegades que trobes coses que es mereixen una menció especial i on millor lloc per fer-la que al propi blog??? ;D

Pos bé, la cosa es que ja sabeu perfectament el que és un LIPDUB, una càmera en moviment recull tot de gent representant referències a una cançó i cantant-la mentres la càmara va passant per carrers/passadissos,... fins arribar a un punt final on normalment tothom que hi ha aparegut (i molts més) estan ajuntats per fer una part final de la coreografia...

En resum, és un "anem a passar-ho bé" amb mogollon de gent i que pels organitzadors de tota l'estructura deu ser una feinada brutal (com ja sabreu tots els que mai hagueu coordinat a un grup nombrós de gent... chi! Una mica més de volum aquí amb el cartronet... XDDD ) però que es fa a gust! ;)

Tooootal! Que ara imagineu que el que teniu són 7500 persones, el centre de VIC per vosaltres i que el tema en comú és fer un LIPDUB per la Independència de Catalunya, pos el que en pot sortir és únicament una genialitat com podreu veure en el vídeo definitiu que teniu aquí posat!



El vídeo en si és genial però voldria incidir en que no se si es va treballar molt concretament aquest punt o era un detall que agradava al muntador final però el moment en que apareixen els 3 pilars de 4 i un noi canta la part de "tot un poble en moviment" per deixar veure les colles de sardanes amb el punt àlgid de la cançó el trobo ESPECTACULAR! De debò, just el moment de la visió de les colles de sardanes (i aclarir que no en soc cap fan-boy ni res, tot i el passat Blanca Espurna...) amb el moviment de ball que fan, més el climax de la cançó, més el que representa amb la lletra i la "unió de tots en moviment", de debò és d'una plasticitat i d'una bellesa BRUTALS!!!

Apart i com sempre passa el punt final en que veus tota la Plaça de Vic a rebentar i totes les banderes catalanes, independentistes i el crit de I - INDE - INDEPENDÈNCIA!!! Fa posar la pell de gallina! ;) Per cert, també genial el cartell en el vídeo del "Adéu Espanya!" XDDD

Pel que des d'aquí felicitar a tots el que l'han organitzat i participat, perquè si podem fer coses així, quantes coses com a poble lliure no podríem fer? Pel que fora pors i a buscar el nostre propi futur, que com ja sabeu aquest blog té un puntal sobre els viatges i quan viatges veus clarament que com a país (Catalunya, of course) podríem arribar tan amunt com volguéssim i que no ens podem quedar amb el que tenim! ;)

VISCA CATALUNYA INDEPENDENT!!!

I per cert, ja que parlem de LIPDUB's us en deixo un altre que també és genial genial, però per un altre motiu i es que és la senzillesa el que li dona un punt tan especial en aquest LIPDUB amb una de les meves cançons preferides: WA YEAH! d'Antonia Font. Com podreu veure el fet que us comento és perquè mig poble està participant en el LIPDUB i aquesta és la gràcia, coses que només es poden fer en un poble, on tots es coneixen i es poden agrupar per fer un vídeo així! Com ja els hi vaig escriure al facebook "Això és un poble i lo demés són tonteries!" ;)

I sí, el punt de nostàlgia del que era Sitges i cada cop es dilueix més és el que em fa que m'agradi tant el que viuen la gent de Santa Eulàlia de Riuprimer.

QUE SEXY, QUE DOLÇA I QUE FREDA... WA YEAH!!! ;D


No comments: