Sunday, September 27, 2009

42è Festival de Cinema de Sitges - La meva selecció

Eiiiis! Sí sí! Això ja s'acosta i des del passat dilluns ja es poden comprar les entrades pel Festival! ;)

De la mateixa manera des de la web del Festival ja podeu consultar les pel•lícules i els horaris que tindran apart de poder-vos descarregar el "panfleto" al que tots estem acostumats a fullejar per llegir aquelles mini-sinopsis que després no tenen res a veure amb la peli! ;D

En fi, que jo ja porto uns dies fent feina i ja tinc delimitada la meva selecció "Prèmium" i que espero poder veure (amb algunes més i tot). Pel que per si voleu fer debat sobre quines pelis anar a veure... començo:


REC2. Aquesta la teniu el dia 1 a la Gala d'Inauguració però si no veu pillar les entrades dilluns passat difícilment podreu anar a veure-la... tot i així NO PROBLEM perquè l'endemà mateix (divendres 2 d'octubre) s'estrena a tot arreu! Això sí: INDISPENSABLE!!!


Imatge de la pel•lícula Mr.Nobody del director belga Jaco van Dormael. Aquesta és de les pelis que més ganes tinc de veure ja que com a mínim es preveu força interessant per la implicació de l'espai/temps en la pel•lícula. Podeu llegir-ne més aquí.


Després de que 2001 del Kubrick fos la peli central del passat Festival, aquest any tenim Moon, que igual que el Hall tractarà d'un solitari astronauta que haurà de "lluitar" contra la màquina que li controla la nau espacial (hi haurà monòlit també???) ;) Una de les pelis esperades d'aquesta edició. Aquí en teniu més detalls.


Dorian Gray, la única novel•la llarga de l'Oscar Wilde,... poc més hem de dir no? Tot i així comentar que aquesta setmana passada em van regalar un llibre amb tots els treballs de l'Òscar Wilde a més d'un cd amb un recull d'històries curtes. Pel que està clar que el destí ens ho diu: Imprescindible. Aquí teniu un tràiler de la peli.


Mola el cartell eh? Pos la idea encara més... si els vostres fills petits us comencen a donar canya preparant trampes que podrien ser mortals... pensaríeu que realment correu perill? Doncs aquí en tenim un bon exemple de que... no us fieu!!! ;P Una bona review aquí.


Splice és d'aquells arguments que a priori et semblen que potser seran massa Sci-fi Channel però que venint del director de The Cube, es fan imprescindibles de mirar. Aquí teniu una molt bona review i imatges molt interessants del nou "ésser" que creen dos investigadors genètics... ;)


Anàveu a dormir??? Doncs recordeu que potser us visita en Freddy... XDDD Sí! El Festival fan un revival dels 80 i aquest any passen la primera del Freddy i també la 1ª dels Ghostbusters. Vamos un luju veure-les a pantalla de cine! ;)


Títol interessant per la idea de que un lladre entri a una casa d'un col•leccionista de "trampes mortals" i a més acabi havent de salvar a la família a qui volia robar d'un altre intrús a la casa... Un no parar total! ;D


I el gran moment! Els zombies tornen a Sitges!!! Síiii! I tenim una data per això: Dissabte 10, el poble serà Zombieland! ;P Ja que apart del pel•liculon que es pressuposa la peli de la imatge (Lesbian Vampire ja te morbo només com a títol) tenim Doghouse, La Horde i Zombieland (Marató zombie al Melià! Síii). I a més a més, la 2ª edició de la ZOMBIEWALK!!! Un luju vamos! ;)



Bueee ja teniu per on començar a pillar entrades! ;) I un últim noticion: Pels que no pugueu veure-les espero poder anar fent reviews diàries del que vagi veient pel que no deixeu d'entrar al blog! ;) (Publi encoberta¿? Noooo!) XD

3 comments:

La Ahjumma said...

Aquest any no puc anar a veure moltes pelicules, nomes unes 8 i algun que altre marato.
Estare pendent de les teues croniques, per a futurs visionats.

marinesku said...

mr nobody certament sembla interessant!!!!! la de dorian gray no tant...:( bue, ja saps com ho tinc jo aquest any, però de tita manera, thanks (for all the shoes)! per cert, has vist l'anunci del festival que fan? molt graciós! aquí link
http://www.youtube.com/watch?v=yoMh-uDIaug

Guybrush Threepwood said...

Ei Jessica Jones gràcies pel comentari! ;) Doncs intentaré currar-me encara més les cròniques si les has de llegir tu amb el nivell que té el teu peazo de blog! ;)

Marranuuuu! Si sí, jo també li veig molt bona pinta al Mr.Nobody i a la de Moon, apart de les frikades que vaig a veure amb la Cheme! ;D

L'anunci realment mola, ara cap com el de l'any passat! ;P

Aixxx torno a tenir comentaris! Que bonic!!! ;D